Keväällä tapahtuu!

  Huhti-toukokuussa on luvassa paljon toimintaa! Tänä vuonna on Lapin Samoilijoiden 90-vuotisjuhlien ja SM partiotaitokisojen vuoksi ollut normaalia vähemmän retkiä, mutta huhti- ja toukokuussa on luvassa reippaasti partiotoimintaa etenkin sudenpennuille ja seikkailijoille

  • 16.4. 16:00-18:00. Sudenpentujen ja seikkailijoiden yhteinen koloilta.
   Sunnuntaina 16.4 sudenpennut ja seikkailijat kokoontuvat yhdessä. Paikkana poikkeuksellisesti Ounasvaara. Lähtö Ounasvaara Sky Hotellin parkkipaikalta ja paluu hiihtomaan parkkipaikka (kesällä jalkapallokenttä) Santasporttia vastapäätä. Mukaan voi ottaa rattikelkan, pulkan, liukurin ja evästä.
  • 22.4-23.4. Tavila survival.
   Yhden yön retki Napapiirin Tyttöjen kämpälle Tavilaan. Lähtö on lauantaina aamusta ja paluu sunnuntaina aamupäivästä. Sudenpennut voivat yöpyä teltassa tai kämpässä. Seikkailijat yöpyvät teltassa. Luvassa on hauskanpitoa isommalla porukalla, sillä myös Napapiirin Tytöt tulevat kämpälle. Ilmoittaudu tästä.
  • 23.4. 16:30 alkaen. Yrjönpäivän partiokulkue.
   Lähtö Lordi-aukiolta ja kuljemme Kirkonjyrhämän laavulle. Kulkueeseen osallistuvat kaikki Rovaniemen partiolaiset. Tule mukaan! Ilmoittaudu tästä.
  • 20.5. Tenkkapoo partiotaitokisat.
   Sudenpentujen, seikkailijoiden ja tarpojien kevätkisat. Pyrimme järjestämään yhteiskyydit. Lisätiedot löydät tästä.

  Kaikki tapahtumat löydät myös tapahtumakalenterista.