Adventtikalenterimyynti alkanut

Jälleen on se aika vuodesta, kun alkaa partiolaisten perinteinen adventtikalenterimyynti. Lapin Samoilijoilla on myynnissä 450 kalenteria, ja tavoitteena on myydä kaikki. Kalenterimyynti on lippukunnan pääasiallinen rahanhankintakeino ja tulot käytetään lippukunnan toimintaan.

Varainhankinnan ohella adventtikalenterien myynti opettaa lapsille myynti- ja taloustaitoja, kun he kiertävät myymässä ja ideoivat uusia markkinointikeinoja. Järjestämme myös yhteismyyntitilaisuuksia loka-marraskuun aikana.

Ohjeet

  • Ryhmänjohtaja jakaa oman ryhmänsä pojille kalenterit (useimmiten 12 kpl).
  • Myydyt kalenterit tilitetään 6.12 mennessä tilille FI 41 7997 7997 5846 98 (lippukunnan tili).
  • Mikäli saat kalenterit myytyä, niin lisää kalentereita saa ryhmänjohtajalta pyytämällä.
  • Mikäli kalenterit eivät mene kaupaksi, niin voit palauttaa myymättömät kalenterit ryhmänjohtajalle. Palauta myymättömät kalenterit viimeistään 6.12.

Lisätietoja adventtikalenterin verkkosivuilta: https://www.adventtikalenteri.fi/myyjille/usein-kysytyt-kysymykset/

Kalentereita voi myös myydä tiettyjen kauppojen edustalla: https://www.adventtikalenteri.fi/myyjille/myynti-kauppojen-edustalla/

Adventtikalenterimyynti on partiolaisten vuoden tärkein varainhankintakampanja, jolla mahdollistetaan partiotoiminta ympäri Suomen. Valtaosa tuotosta menee suoraan paikallisille partiolaisille, jotka käyttävät tuottoja paikallisesti esimerkiksi leirien ja retkien järjestämiseen, kämppien kunnostamiseen tai varustehankintoihin.

12 myydyllä kalenterilla saa tonttumerkin partiopaitaan. Todelliset tehomyyjät palkitaan hopeisella (50 myytyä kalenteria) tai kultaisella tonttumerkillä (100 myytyä kalenteria). Lisäksi piiri lahjoittaa retkiaiheisia tavarapalkintoja tehomyyjille.