Adventtikalenterimyynti alkaa!

    Partiolaisten adventtikalenterien myynti alkaa!

    Partiolippukuntamme hankkii toimintaan varoja myymällä partiolaisten adventtikalentereita. Tänä vuonna keräämme rahaa erityisesti kolon ja kämpän ylläpitoa varten ja adventtikalenterien myynti on tärkein varainhankintakeinomme.

    Kiitos jo etukäteen, että osallistutte yhteiseen varainhankintaan ottamalla kalentereita myyntiin!

    Adventtikalenterien myynti yhteisen hyvän eteen opettaa partiolaisille tärkeitä taitoja, mutta itse myyntitilanne voi olla jännittävä varsinkin ensimmäisillä kerroilla. Voisiko partiolaisenne harjoitella myyntiä esimerkiksi perheen aikuisen työpaikalla tai tuoda sinne adventtikalenterin mainosjulisteen?

    Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 10 €, josta lippukuntamme saa 4,50 €. Kalentereiden myynti on arvonlisäverovapaata varainhankintaa.

    Kalentereita voi ostaa/myydä myös verkkokaupasta osoitteesta: https://www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/lapin-samoilijat-ry

    Tärkeimmät ohjeet

  • Kalentereita saa koloilloista
  • Myydyt kalenterit: Kalenterirahat tulee tilittää 5.12 mennessä, jolloin kaikki rahat myydyistä kalentereista maksetaan lippukunnan tilille FI 41 7997 7997 5846 98.
  • Myymättömät kalenterit: Myymättömät kalenterit tulee palauttaa 5.12 mennessä ryhmän johtajalla koloillassa tai viimeistään itsenäisyyspäivän aaton tapahtumassa.
  • Yleiset ohjeet

    Myyntiä koskevissa kysymyksissä vastauksia voi lyötyä adventtikalenterien sivustolta.

    Tänä vuonna uutena ominaisuutana ovat Partion verkkokaupan henkilökohtaiset myyntilinkit, eli jos kauempana asuva sukulainen tai tuttava haluaa tilata kalenterin kotiin, niin oman pojan henkilökohtaisen myyntilinkin voi muodostaa näillä ohjeilla:

    Tällöin nettimyynti lasketaan suoraan pojan myyntisaldoon.

    Varainhankinta ja kalenterimyynti on osa partiotoimintaa ja sen avulla harjoittelemme yleistä yhdistyksen rahankäyttöä, mitä minkä tahansa toiminnan pyörittäminen vaatii ja miten sitä voi mainostaa.

    12 myydystä kalenterista saa tonttumerkin partiopaidan hihaan!

    Mikäli on kysyttävää, niin ole yhteydessä!

    terveisin,
    Jarkko (jarkkoh@lapinsamoilijat.net)